Кметът на Плевен на среща с Жозеф Дол в централата на ЕНП в Брюксел

Общество
30.06.2015 | 16:33 ч.

Благодарим за непрекъснатата подкрепа на ЕНП и гарантираме, че ГЕРБ ще сме първа политическа сила на местните избори през октомври. Това е заявил председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол. Дол се е срещнал с 30 български кметове от ГЕРБ, сред които е и кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков. Срещата се е проведе в централата на ЕНП в Брюксел, съобщиха от ГЕРБ - Плевен .

 

Председателят на ЕНП Жозеф Дол е заявил, че кметовете са най-важните хора за една партия и когато те са близо до хората и работят прозрачно могат да се спечелят всички избори. „ЕНП Ви подкрепя, винаги сме близо до Вас. Това, което виждам, че се прави в големите градове, и особено в София, доказва защо е важно ГЕРБ да управлява в големите градове и в цялата страна. Вие променяте България. Ако сте си свършили работата добре, ако сте работили за проблемите на хората, и сте били винаги близо до гражданите, хората ще оценят Вашата работа“, е коментирал Жозеф Дол и е пожелал на гостите си добри резултати на изборите през октомври.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов от своя страна е подчертал, че кметовете от партията, заедно с техните администрации, са работили по всички възможни европейски проекти, за да повишат стандарта на живот на българските граждани във всички региони на страната. В края на срещата Цветанов е подарил на председателя на ЕНП реплика от Летнишкото съкровище от името на кметовете от ГЕРБ.