Кандидати за кметове на Плевен с дебат по bTV

Общество
08.10.2015 | 08:30 ч.

Шестима от кандидатите за кметове на община Плевен участват в предизборен дебат на живо тази сутрин в ефира на bTV. На въпросите в студиото отговарят проф.д-р Димитър Стойков - кандидат на ГЕРБ, Георг Спартанскииздигнат от МК „Плевен може - Плевен побеждава“, Реформаторския блок и ВМРО – БНД, Антон Георгиев - издигнат от „Коалиция за промяна БСП и ПК „Тракия”, Цветан Антов - кандидат от АБВ, Николай Мариновкандидат на НФСБ, и Адриан Асенов - кандидат от ПП "Атака".

 

Дебатът под мото „Ще се превърне ли в епопея кметската надпревара в Плевен“ започна с репортаж, в който бяха припомнени събития от последната една година - задържането на бившия вече зам.-кмет на Плевен Алексей Зелов, изчезването на бизнесмена Йоско Исаев и временното отстраняване от длъжност на окръжния прокурор на Плевен Иво Радев. Един от първите въпроси, поставени в студиото, бе за странните коалиции, оформили се в града за местните избори. Излъчен бе и репортаж от близкото село Буковлък и щетите там след последния порой.

 

По време на дебата плевенчани имат възможност да задават на живо от площад „Възраждане“ в града своите въпроси към участниците. Предизборният дебат е част от предаването „Тази сутрин“ на bTV.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати