Инвентаризация на живота

Общество
01.09.2019 | 14:08 ч.

Оцени колко добре се чувстваш в настоящия момент. Бъди благодарен за факта, че дишаш и че си жив. Намираш се в един прекрасен момент и четеш това, което съм написал. Спокойно приеми думите ми и направи инвентаризация на живота си.

Влез в чувството на благодарност. Усети духа на дълбоката благодарност към всичко, което се случва в живота ти. И ще откриеш, че имаш изобилие. Искаш повече неща в живота си, но истината е, че всичко, което имаш в момента, е добре. Опитай се да се фокусираш върху благодарността. И всичко, за което си благодарен, ще го привлечеш още повече. И ще стане твоя реалност.

Можеш да погледнеш тялото си. В твоето тяло има нещо, което ти действително обичаш. Фокусирай се върху това, което обичаш от тялото си. Погледни дома си. Има нещо, което наистина обичаш в дома си. Може би в момента си вкъщи и си на това място, което обичаш и за което се чувстваш благодарен.

Погледни семейството си. Имаш приятели. Имаш съседи. Огледай аспектите на всички тези хора и се фокусирай върху онова, което обичаш в тях. Почувствай благодарност за това. Прехвърли своите минали преживявания. Спомни си нещо чудесно, което се е случило в живота ти. Което обичаш да си спомняш и за което си благодарен. Приветствай го. Наслаждавай му се.

Обърни внимание на работата си. Със сигурност има нещо, което обичаш в нея и за което си благодарен. Отбележи как се чувстваш, когато си благодарен за някое твое пътуване, на което много си се радвал и си се чувствал щастлив. Може би имаш хоби или забавления, които обичаш. Усети благодарността си за всичко.

Направи тази инвентаризация на живота си. И отбележи моментите, за които се чувстваш благодарен. Когато се фокусираш върху благодарността за моментите от живота си, ще привлечеш като магнит други такива моменти. И бъди благодарен, че са се появили.

Чувството за благодарност е като ракетна площадка, от която ще се изстреляш. За да направиш нещо голямо. Когато се чувстваш благодарен за това, което имаш в живота си, се усещаш комфортен, защитен и сигурен.

Отпусни се. Настрой се. Продължавай. И ще добиеш сила.

 

 

 

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Златооо, виж не нося сутиен! - Слънце, като нямам пари и аз не нося портфейл!!!

АРХИВ | изберете две дати