Инициатива „Спорт на открито" организират в Долна Митрополия

Общество
06.08.2019 | 12:19 ч.

На 10 август /събота/ в гр. Долна Митрополия се организира „Спорт на открито“. Проявата е по инициатива на Пламен Бончев - състезател по борба и жител на гр. Долна Митрополия и с изключителната подкрепа на Общинска администрация Долна Митрополия, информират от местната управа.

Целта на инициативата е да представи успелите спортисти и треньори от община Долна Митрополия, да популяризира различните видове спорт и да покаже на младите хора, че свободното време може да се осмисли по още един полезен и забавен начин. Поканените спортисти са Ивет Горанова – карате, Радослава Пантелеев – бокс, Яна Димитрова – борба, Кристиян Христов – футбол, Цветан Сирашки, Николай Дзезов, Емилиян Георгиев – борба, Камен Пенчев – кик-бокс. Треньори – Пламен Татолов и Момчил Сирашки.

От Община Долна Митрополия канят всички любителите на спорта да се присъединят към събитието, да подкрепят младите хора, тяхната упоритост и всеотдайност. Събитието ще се проведе в New Town Centre - Долна Митрополия на 10.08.2019 г. от 18,00 часа.

 

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати