И през август Плевен предоставя сцена за млади таланти

Общество
06.08.2015 | 17:25 ч.

Ученикът от МГ „Гео Милев” - Плевен Теодор Иванов - вокал и китара, беше първият за този месец участник в музикалните вечери на талантливите деца на Плевен. Дванадесетотокласникът представи своята програма заедно с учителя си по китара Любомир Анов. Младежът изпълни популярни песни от репертоара на известни български и световни рок - и попмузиканти. Едночасовото представление пред Оркестрината в Градската градина събра многобройна публика. Младият изпълнител сподели, че досега е имал участия с различни музикални групи, но това е първият му самостоятелен концерт. Мечтата му е да направи своя група и в момента търси изпълнители.

Теодор се занимава с музика от 10 години, като половината от тях е свирил на пиано в детската музикална школа в НУИ „Панайот Пипков” с преподавател Олга Иванова. След това започва обучението си по китара, сега учи при Любомир Анов. В репертоара му преобладават български песни, повечето от тях може да изпълнява на пиано и китара.

 

И през август младите таланти на Плевен ще се изявяват всяка сряда от 19 часа на сцената пред Оркестрината в Градската градина, като заключителният концерт с всички участници ще бъде на 26 август. Музикалните вечери са част от атрактивната програма на Община Плевен „Ваканция в Плевен -Лято 2015”.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати