Хороскоп за 3 март

Общество
03.03.2016 | 00:56 ч.
Овен

 

Много е важно днес да намирате време за психическо и физическо разпускане, тъй като натоварването ще е много силно. В  края на деня си пожелайте нещо, то непременно  ще се сбъдне. Сексуалният ви чар и мощ ще са на пикане пропускайте възможностите!

 

Телец

 

Тази гъвкавост и разнообразие, които ще се наложи да проявите днес ще ви дарят с безценен опит и ще калят личността ви. Със сигурност проявените ви умения ще допринесат за увеличаване на финансовото ви състояние.

 

 
Близнаци

 

Днешният ви ден  няма да е скучен. От вас ще се очаква да проявявате висока активност едновременно в няколко области. Ролите ще се сменят всяка минута в зависимост от това, на кое поприще ще се представяте.

 

Рак

 

Днес е вашият ден. Макар първите часове от деня да ви се сторят еднообразни и скучни, точно когато изгубите всякаква надежда, че нещо ще се случи, ще настъпи звездният ви шанс. Много е възможно да ви се отвори път в чужбина, което ще ви помогне да увеличите значително доходите си. Играйте на едро.

 

Лъв

 

Днес успехът няма да падне от небето, но пътят ще е отворен и от вас ще се иска сериозна работа и последователност. Това, което успеете да постигнете сега ще затвърди основата на бъдещето ви през следващите седмици и дори – месеци.

 

Дева

 

Това, което не бива да правите днес е да бъдете прекалено упорити. Не притеснявайте, че идеите ви няма да бъдат приети и да се втурвате да убеждавате ревностно. Действайте кротко – с усмивка и чар и ще видите как всички ще играят по свирката ви.

 

Везни

 

Ако може да си позволите не си отказвайте пътуване. Разширяване на хоризонтите в буквален и преносен смисъл ще ви донесе изключителни позитиви. Единственото предупреждение тук е да внимавате с кого общувате по време на пътя и да не се доверявате на непознати.

 

Скорпион

 

Днес ще ви е нужно повече  вяра и самочувствие. Дори да имате известни затруднения в началото с течение на времето ситуацията ще се изглажда и нарежда според вашите желания. Не отказвайте предложение за среща. Котката ще преживее, ако закъснеете тази вечер.

 

Стрелец

 

Ако днес някой се опита да се меси в делата ви, не се колебайте да му покажете пътя. Важното е да действате сами и според вашите усещания. Не се подавайте на чуждо влияние. Съветите отхвърлете, особено ако интуитивно им се противите.

 

Козирог

 

Ако днес изникне юридически въпрос за решаване не се притеснявайте. Огледайте се около себе си и ще разберете от кого да поискате помощ и съвет. Нещата ще приключат във ваша полза. Всичко това ще доведе до увеличаване и стабилизиране на финансовите ви средства.

 

Водолей

 

Денят може да ви подари приятно пътуване или вие сами да си го подарите, стига от това да се пострада връзката ви. Направете равносметка на близкото си минало. Коригирайте откритите грешки, тъй като в бъдеще може да ви създадат проблеми.

 

Риби

 

Днес най-после ще се решите на онези промени, които замисляте отдавна в желанието си да внесете свеж полъх в живота си. На мнозина дългогодишната работа е писнала до припадък. Имате пълното право да помислите дали да не опитате  късмета си на ново работно място и да въплътите новите си идеи.