HAPPY BUY откри нов магазин в Плевен

Общество
14.03.2019 | 18:51 ч.

Веригата HAPPY BUY откри новия си магазин в РУМ-а до Пазара. Над 100 хиляди артикула стоки са разположени на втория етаж върху две хиляди квадратни метра площ. Идеята на новия търговски обект е в него да се предлага всичко за дома и семейството: дънки, якета, блузи, обувки, маратонки, чехли, чанти, раници, куфари, бижутерия, домашни потреби, спортни дрехи и артикули, компютри, GSM апарати и аксесоари...

Ако искате да се уверите,

че на едно място можете да купите всичко необходимо,

посетете новия HAPPY BUY и ще се убедите!

Гарантирам, че ще бъдете впечатлени, защото качеството на стоките е на ниво, с произход от Китай, Италия, Турция и България, а цените им са най-добрите в града. Управителят на новия HAPPY BUY Ли Сяосяо живее от 20 години в България и смята, че Плевен е подходящо място за бизнес. Той твърди, че плевенчани са с високи критерии към стоките, които им се предлагат. Затова поема ангажимента да покрие тези критерии с качество, разнообразие и конкурентни цени на стоки, които предлага в магазина.

HAPPY BUY означава „щастлива покупка“. Така че, за да се почувствате щастливи при пазаруване, посетете HAPPY BUY и ще останете доволни!

 

Росен ХАДЖИЕВ

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати