Грандиозен старт на празниците в Левски /Фотогалерия/

Общество
16.07.2015 | 17:31 ч.

Кметът на община Левски Любка Александрова откри рокфестивала YOUTH MUSIC FEST - ЛЕВСКИ 2015. Тя с радост приветства всички за това, че с таланта и ентусиазма на младите рокаджии, с помощта на продуцента Андрей Слабаков и съпругата му Ернестина Шиноваводеща на феста, на всички, които обичат рок и поп музиката в различните й стилове, град Левски ще бъде новата Каварна в сърцето на Северна България.

 

”Добре дошли и винаги сте добре дошли, рокаджии. От град Левски ще излезе младата, нова Каварна. Вярвайте в това, мечтайте го и ще се случи. Радвам се и се надявам тази традиция да пребъде в Левски...”, обърна се към публиката Любка Александрова.

 

Рокфестът бе открит от група „IZIDA”- с. Козар Белене, която изпълни авторско парче и получи бурни аплодисменти. С авторски парчета и кавъри публиката зарадва и група „Stenli Stefanov's Project” от гр.Левски.

Както „Посоки“ съобщи, рокфестивалът YOUTH MUSIC FEST - ЛЕВСКИ 2015 се организира от Соник старт и Община Левскии е част от националната кампания ТОЛЕРАНТНОСТ „Равни под слънцето“и празничната програма за отбелязване на 70 години град Левски. В петък, 17 юли, е кулминацията на фестивала. Тогава от 20.00 ч. на сцена излизат легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън и  група Б.Т.Р.

 

Ето и програмата за

концерта тази вечер /16 юли/

 

„Axez”са метъл банда от гр. Варна. Групата се състои от петима. Правят парчета в Metal, Punk, Experimental music стилове.

„Foretold Dead”е метъл (хеви, груув, траш, алтернатив рок) банда от гр. Дупница, създадена през август 2013 г. Групата се състои от петима души и се отличава с това, че всеки от тях харесва различни музикални жанрове, което допринася за голямото разнообразие в репертоара им.

„BATTLE STEEL”. Групата е създадена през ноември 2013 г. в гр. Горна Оряховица и се състои от петима души. Жанрът им е Heavy - Power Metal. Правят трибюти на ManOwaR.

„Paranormal” - гр. Пловдив.Съществува от 2011 г. Групата набляга главно върху авторската музика и може да се похвали с множество участия на различни концерти и фестивали.

„Grimaze” - гр. София. Бандата е основана през 2013 г. в София и се състои от четирма.Музиката на Grimaze е тежка, като корените им са предимно блус. В тежкия звук усещат силна и жива енергия, която е изключително зареждаща и искат да я споделят с повече хора.

„CIROZA” - гр. Монтана. CIROZA е спийд-траш метъл група от град Монтана, създадена през 2002 г. Групата е добре позната на родната траш метъл сцена. Стилът им напомня METALLICA, BLACK SABBATH, SLAYER.

„Headbangers” - гр. Павликени. Рокгрупата е основана преди 4 години. Състои се от петима членове: соло китара; ритъм китара; бас китара; вокал и барабани (Bruno - от Белгия). Групата има изяви в Павликени, Левски, Белене и други места от региона. В репертоара на групата са включени кавъри и собствени композиции.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати