ГЕРБ – Плевен, декларира, че ще продължи да работи за превръщането на областта в модерна и просперираща

Политика
06.11.2019 | 13:27 ч.

Областното ръководство на ГЕРБ в Плевен и новоизбраните общински съветници и кметове разпространиха своя декларация. В нея се изразява благодарност към членовете и симпатизантите на партията за подкрепата на двата тура на отминалите местни избори. Местното ръководство, общинските съветници и кметовете от ГЕРБ декларират, че ще продължат да работят, за да превърнат Плевен в една модерна и развиваща се област.

Ето и целия текст:

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

 

НА ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ - ПЛЕВЕН

И НОВОИЗБРАНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТОВЕ

 

Скъпи членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

Изразяваме нашата огромна благодарност за подкрепата, която получихме на двата тура на местните избори. Благодарим на всички хора, които повярваха в нашите програми за развитие на област Плевен, в резултат на което ГЕРБ остана първа политическа сила в областта. Благодарим и на всички 20 762 плевенчани, които дадоха своето доверие на Мирослав Петров, нашият кандидат за кмет на община Плевен.

Ние, новоизбраните общински съветници и кметове в област Плевен, заедно с ръководството на партията, декларираме пред Вас, че ще продължим да работим, за да превърнем Плевен в една модерна и развиваща се област. Ще продължим да следваме своите приоритети, представени пред Вас по време на предизборната кампания:

- Стимулиране на инвестициите в Плевен и развитие на икономиката в областта;

- Подобряване на условията в индустриалните зони;

- Ясна концепция за подобряване на пътната инфраструктура в региона, особено с оглед свързването на Плевен с АМ „Хемус“;

- Активно участие на местната власт в големите енергийни проекти, които предстои да се реализират в региона – АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“;

- Конкретни мерки за създаване на стимули за задържане на младите хора;

- Продължаване на битката с битовата престъпност, опазване на обществения ред и осигуряване сигурността на гражданите;

- Реновиране на спортната инфраструктура и подкрепа за развитието на спорта;

- Обръщане на по-голямо внимание на развитие на кварталите в Плевен;

- Предприемане на мерки за осигуряване на по-чиста околна среда и справяне с проблема с бездомните животни;

- Предприемане на мерки за осигуряване на по-добра инфраструктура и условия на живот в малките населени места.

Ние осъзнаваме огромната отговорност, която имаме, за работата на местните парламенти в следващите четири години и гарантираме конструктивност в работата си и диалогичност както по отношение на общинските администрации, така и в обсъждане на проекти и предложения с колегите си от всички останали партии и коалиции в общинските съвети. Това не означава, че няма да бъдем критични към предложения, които смятаме за неприемливи и неработещи и които не са в полза на жителите на област Плевен!

Уважаеми приятели,

През цялата кампания получавахме предложения за подобрения в една или друга обществена сфера, за изпълнение на които ще демонстрираме инициативност и последователност! Както и досега, ще сме готови за обсъждане на проблеми и търсене на решения! Доверието е ценност, която трябва да се заслужи и ние добре знаем това!

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати