Джон Лоутън, Б.Т.Р. и кметът на Каварна запяха заедно в Левски

Общество
18.07.2015 | 16:15 ч.

Легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън, група Б.Т.Р. и кмета на Каварна Цонко Цонев запяха заедно емблематичната за столицата на рока Каварна ”JulyMorning” в последната вечер на рок феста в град Левски. С мощни възгласи, ръкопляскания и викове още и още многобройните почитатели на рока в гр.Левски изразиха бурно удоволствието от срещата си с вечно зелените, вечно живите песни на рока.

 

Отправени бяха много думи на благодарност към кмета на Община Левски за осъществената мечта, към Соник Старт и Националната кампания„Толерантност. Равни под слънцето“, продуцента Андрей Слабаков и съпругата му Ернестина Шинова - водеща на феста, към менторите Никола Коцев, Славчо Николов и Тони Арнаудов, към всички съпричастни на събитието.

Внушителния рок концерт в петък вечерта започна с младите варненски рокаджии от „AXEZ”. С бурни овации бяха посрещнати и безспорно талантливите рокаджии от гр.Левски „Stenli Stefanov's Project”. Джон Лоутън и Б.Т.Р. изпълниха незабравими песни и събраха на площада в Левски за повече от три часа стотици.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати