ДГ „Слънце” в Левски с награда и подаръци от организаторите на онлайн конкурс

Общество
03.06.2020 | 13:08 ч.

„Щастливи сме да споделим голямата награда за 1-во място в Национален онлайн конкурс за детска рисунка „Зелена Европа, Зелена планета” на Анна Мария Данова от група „Мики Маус” – ДГ „Слънце”, град Левски”, написа Севдие Алиева от ДГ „Слънце”.

От детската градина изказват благодарност за прекрасния жест на Анна Мария и нейните родители, които дариха спечелената награда и зарадваха всички деца от група „Мики Маус” на 1 юни. Един добър пример за позитивно и благородно отношение, достоен за адмирации!

Всички деца получиха от спонсорите на конкурса „VeloMasters BG” бутилка за велосипед - Elite Fly Team 750 ml /общата стойност на наградата 448 лв./. Благодарности от ДГ „Слънце” и към организаторите на конкурса Европейски информационен център “Европа Директно – гр. Русе”, които изпратиха подаръци за цялостното отлично представяне на малките талантливи художници в конкурса за детско творчество - книжки за оцветяване, образователни и занимателни материали. Наградата и подаръците бяха изпратени от организаторите специално за празника на детето 1 юни по куриер и лично бяха получени от победителката в конкурса Анна Мария Данова.

„Благодарим на всички, които се впечатлиха от красивата рисунка и подкрепиха участието им в надпреварата на конкурса! Честит празник, мили деца! Бъдете все така вдъхновяващи и прекрасни! Уважаеми родители, бъдете горди с децата си и вярвайте в тях! Те са нашата надежда, нашето бъдеще!”, пишат още от детското заведение.