Читалище "Съгласие 1869" с месечни томболи за редовните си читатели

Култура
10.01.2020 | 14:55 ч.

Прочети книга и спечели билет за представление! Това е жестът, който Народно читалище "Съгласие 1869" - Плевен ще прави всеки месец към редовните читатели на библиотеката на читалището. Инициативата се осъществява съвместно с ART Pleven - Агенция за изкуство и култура с продажба на билети, съобщиха от културния институт.

В началото на всеки месец от читалището ще обявяват представлението, което ще се разиграва в томболата. Последния четвъртък ще се тегли печелившият участник, който ще получи 20 билета. Условията за участието в томболата са следните:

Първото трябва да посетите Библиотеката, да се регистрирате като читател, ако вече не сте, и да попълнете талон за участие. Разгледайте и  предложенията за четене. Сигурни сме, че ще намерите нещо любимо, интересно, изненадващо за себе си в най-старата плевенска библиотека (на 150 години!), споделят от читалището.

Този месец томболата е за два билета за концерта на тримата италиански тенори, който ще се състои на 18 февруари в зала „Емил Димитров”. Кой ще спечели, ще стане ясно на 30 януари, а името ще обявим на Фейсбук страницата на Народно читалище "Съгласие 1869" - Плевен.