Цецка Цачева: Гласувах за новия Плевен

Политика
25.10.2015 | 11:51 ч.

Гласувах за новия Плевен. Гласувах за това младите плевенчани да имат нови работни места в Плевен и общината, тук да създават семействада отглеждат децата си в новите детски градини. Гласувах за художествено творческата интелигенция на Плевен, за всички дейци на науката. За хората, които произвеждат с ума и с ръцете си, и правят така, че нашият град, който винаги е бил в Топ 10 на българските градове, да бъде по-красив и по-приятно място за живеене.

Това каза днес, минути след като гласува, председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваТя упражни правото си на глас в 11 часа в ОУ „Йордан Йовков” в Плевен.

По повод цитираните данни, че към момента избирателната активност е към 8 %, Цачева коментира, че се надява хубавото време в изборния ден да предразположи много плевенчани да отидат и да гласуватЦецка Цачева призова за висока избирателна активност. Сега е времето, когато плевенчани трябва да заявят пряко своето желание за бъдещото управление  на Плевен, заяви председателят на 43-то народно събрание.