Борисов се скара на пиарката на Министерския съвет: Седни си на мястото или ще те изгоня!

Общество
08.04.2020 | 09:05 ч.

Журналистът Тодор Балабанов от телевизията 7/8 на Слави Трифонов предизвика истински скандал по време на редовния брифинг на ген. Венцислав Мутафчийски в Министерски съвет, в който участва и премиерът Бойко Борисов.

Заради това кой да зададе въпрос на Борисов, журналистите се изпокараха, а премиерът се ядоса. В основата на скандала бе Балабанов, който прояви упоритост по време на задаването на въпросите си.  Намеси се дори и пиарът на Министерския съвет Севделина Арнаудова. Това още повече вбеси Бойко Борисов, предаде Новини бг.

"Севда, седни си на мястото, или ще те изгоня", каза й ядосано Борисов, а на всички медии обясни, че ще отговори на всеки един от въпросите на Тодор Балабанов, защото после ще пишело, че не искал да отговаря на въпроси на журналистите и даде за пример президента Румен Радев, който се обръщал и си тръгвал, без да отговаря.

След края на брифинг скандалите между журналистите продължиха и се обясни точно и ясно как се използва микрофон. Севда Арнаудова пък обясни, че Тодор Балабанов е пуснат без акредитация в сградата на Министерски съвет. Тя напомни, че си има ред за влизане в сградата и наистина напусна залата.

 

 
Печатни издания

 

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати