Благотворително Великденско ателие организират Жени ГЕРБ - Плевен

Общество
01.04.2015 | 12:19 ч.

Във връзка с предстоящите Великденските празници ЖЕНИ ГЕРБ - Плевен ще организират Великденско ателие. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с великденска тематика, както и характерни за нашия край великденски тестени изделия и ястия, съобщи Даниела Гонкова. Ще има и работилница за боядисване на яйца за най-малките, за която ще се погрижат от Младежи ГЕРБ.

Ателието ще отвори врати на 9 април от 14 часа във фоайето на зала „Катя Попова” за изложението на сувенири, картички, украси и рисунки, както и за работилницата. А от 16 часа ще бъдат изложени и великденските тестени изделия и ястия.

„От името на ЖЕНИ ГЕРБ - Плевен каним всички желаещи да участват във Великденското ателие. Нека на Велики Четвъртък се потопим в пъстротата и топлотата на празника“, призова Даниела Гонкова.

Средствата, събрани от продадените на символични цени сувенири в ателието, ще бъдат дарени за оборудване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания в Плевен.

За повече подробности и организация може да се обърнете към Диана Данова - тел.: 0887754177, или Даниела Гонкова - тел.: 0884800437.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати