Благотворително: Подписана от Гришо ракета в специален търг на ATP

Спорт
14.06.2020 | 17:49 ч.

Ракета на Григор Димитров, подписана от самия българин, е една от наградите, която се предлага на специален търг на ATP.

Асоциацията на професионалните тенисисти, заедно с членове на Програмата за треньори към нея, предоставя ексклузивни призове и преживявания за феновете. Те могат да дарят средства и да участват в борбата за наградите.

Събраната сума ще се задели за финансова подкрепа на треньорите в ATP, които изпаднаха в криза заради паузата, наложена от Covid-19.

Всеки може да даде 10 щатски долара в платформата givergy.us и да участва в играта за спечелване на ракетата на топ тенисиста ни.

Другите награди са ракети на Стан Вавринка и Александър Зверев, а големите призове включват 2 билета за финала на Nitto ATP Finals през 2021, както и по два входни пропуска за полуфиналите.

Преди дни от ATP обявиха още специални преживявания, които привържениците могат да изпитат, ако се включат в инициативата – тренировъчни сесии с легендите Пол Анакон, Борис Бекер, Дарън Кейхил, Брад Гилбърт, Горан Иванишевич, Иван Лендъл, Иван Любичич, Патрик Муратоглу, Карлос Моя и Мариан Вайда.

Срещите ще се състоят по време на тура през 2021, включително по време на турнирите от Големия шлем, и ще включват комбинация от билети за мачове, настаняване в хотел и достъп „зад кулисите“.

Търгът започна на 8 юни и продължава до 29 юни.