Балът на випускниците от СУ „Крум Попов” в Левски се превърна в незабравима вечер

Общество
02.07.2020 | 09:23 ч.

Изпращането на Випуск 2020 на СУ „Крум Попов” в Левски на 27 юни стана празник както за завършващите абитуриенти, така и за техните учители, близки, а и за жителите на града, информираха от пресцентъра на Общината.

За тържеството младите дами се бяха превърнали в принцеси с разкошните си тоалети, а господата не им отстъпваха по елегантност.

Кметът на община Левски Любка Александрова приветства випуск 2020, като пожела на младежите добро настроение във вълшебната вечер на бала, да съхранят спомена и да са много щастливи в годините напред. Поздрави сърдечно класния ръководител Анелия Кирчева – Любенова и пожела на всички успешен старт в живота, много щастие, много късмет и сбъднати мечти.

С аплодисменти бяха приветствани младостта, силата и енергията на абитуриентите, както и всеотдайността на класния ръководител Анелия Кирчева –Любенова, директора на училището Валентина Дженева и зам.-директора Наталия Чингова.

По стара българска традиция беше лиснато менче с вода, за успешен старт в живота, и с обратно броене беше даден стартът на незабравимата вечер на бала.

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

 

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати