ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Заради Рок фест местят временно животните от зоопарка край Кнежа

Общество
10.06.2018  |  14:54
1 471

„По повод на притесненията, изказани от различни природозащитници по отношение провеждането на РОК ФЕСТ КНЕЖА 2018 в лесопарк "Гергана", ви уведомявам, че животните от зоопарка ще бъдат преместени за периода на провеждане на фестивала. Преместването и манипулациите, свързани с него, ще бъдат извършени от и съвместно с ветеринаря на зоопарка. Уверявам ви, че за тях ще бъдат положени необходимите грижи, както го правим ЦЕЛОГОДИШНО! Животните са и общинска собственост и аз като кмет няма да допусна да им се случи нещо!“ Това написа във фейсбук страницата на РОК ФЕСТ КНЕЖА 2018 кметът на Кнежа Илийчо Лачовски. Той благодари на природозащитниците за тяхната загриженост и проявения интерес.

От 22 до 24 юни Кнежа отново ще бъде разтърсена с уникалния ритъм на  рока. На сцената в лесопарк "Гергана"  ще забият АТЛАС, SVETLIO & THE LEGENDS, ЕПИЗОД, КОНКУРЕНТ, SEVI, ТАНГРА, ОСТАВА, РЕНЕГАТ, ФАНДАНГО и още много други български групи. Тази година фестивалът се разраства в международен. В него ще се включат румънската рокбанда SCARLET AURA и гръцката група HOUSE OF TOLERANCE.

Общината е осигурила безплатен транспорт от и до входа на лесопарка, като ще има спирки и в града, съобщи още Илийчо Лачовски на своята фейсбук страница.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design