ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Влак помете кола, шофьорът в болница, спътничката му загина

България
12.08.2018  |  13:40
2 348
Ударът бил толкова силен, че пътниците във влака видели автомобилът да лети във въздуха покрай прозорците им

 

Бързият влак от Видин за София е блъснал днес лек автомобил на прелез в Монтанско. Ударът бил толкова силен, че пътниците във влака видели автомобилът да лети във въздуха покрай прозорците им, предаде BulNews.bg. Загинала е жена, возеща се в колата, шофьорът е в болница.

 

Тежкият инцидент е станал на релсите между монтанските села Крива бара и Дъбова махала. Прелезът е без бариери, като преминаването през него се регулира с монтирана светлинна сигнализация. Техниката е работела и е показвала, че е необходимо да се изчака и да не се преминава, но шофьорът не се е съобразил с подадения сигнал.
 

 

Кола от все още неустановена марка, управлявана от 38-годишния Кирил Стефанов от видинското село Динково, тръгнала да минава през ж.п. прелеза от Крива бара към Дъбова махала и била размазана на релсите. По неофициална информация водачът има шофьорска книжка от 20 дни. Колата е размазана до такава степен, че все още не може да се установи нейната марка.
 

 

Загинала е возещата се на предната дясна седалка жена. По неофициална информация тя е от видинското село Дреновец и работи в София като медицинска сестра. Тялото на жертвата е летяло десетина метра и е намерено в тревата край релсите. Линейка е закарала шофьора в болница, като на този етап неговото здравословно състояние е добро. На мястото на катастрофата има пожарни и патрули на полицията. Пътят е временно затворен, докато дежурните дознатели работят по инцидента. Снимката е илюстративна от Интернет.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design