ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Весел спортен празник за малки и големи в град Левски в Деня на спорта

Спорт
17.05.2019  |  15:57
531

Днес, 17 май, в Деня на българския спорт Община Левски и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Левски, в изпълнение на общинска стратегия за подкрепа и личностно развитие на децата и учениците и програма „Чрез спорт към толерантност” организираха весел спортен празник, съобщиха от Общината.

Тревожната статистика за обездвижването на децата в България и последствията от това са сериозно основание за незабавни действия, посочиха организаторите.

Днес във всички училища и детски градини в община Левски се провеждат забавни спортни игри и състезания. А на площада пред Община Левски децата от детските градини „Слънце“ и „Локомотив“ със своите учители и възпитатели и клуб „Втора младост“ - гр. Левски, се веселиха заедно с музика и забавна гимнастика за деца и възрастни.

Спортните упражнения показа специалният гост на спортния празник - нашата съгражданка Ивон Христова – ученичка в СУ „Ген. Владимир Стойчев”, спортно училище в София. Неотдавна Ивон, като състезател по акробатика от спортен клуб ЦСКА, стана вицешампион на Международния турнир „Акро“ в Бургас за темпова комбинация.

Днес заедно с Лия Атанасова показаха как спортът може да бъде забавен и в същото време много полезен за добро настроение и здраве.

Кметът на община Левски Любка Александрова поздрави всички допринесли за този прекрасен празник. Децата на град Левски постигат успехи, защото още от много малки са закърмени с любов към движението и към спорта, подчерта г-жа Александрова, а това го показа и днешният празник.

Снимки: Община Левски

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design