ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

В учебната авиобаза „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия се проведе сбор на командира

Общество
17.03.2019  |  15:02
340
Снимка: ВВУБ „Георги Бенковски”

Сбор на командира на ВВУБ „Георги Бенковски” полковник Петър Банков се проведе в края на изминалата седмица. В него участваха началникът на щаба, заместник-командирите и офицери от основния команден състав на авиобазата. Гост на мероприятието бе директорът на Регионална служба „Военна полиция” – полковник Чавдар Стефанов, съобщиха от авиобазата.

Дневният ред започна с обзорен доклад на полковник Ивайло Пешаков „Основни моменти от оперативния сбор на командира на Военновъздушните сили”, състоял се на 6 и 7 март 2019 г. Полковник Петър Банков изнесе доклад на тема „Основни предизвикателства пред ВВУБ „Георги Бенковски” при поддръжка на техниката, инфраструктурата и окомплектоването с личен състав”. Последваха докладите на заместник-командирите, в които бяха представени предизвикателствата, способностите и готовността на съответните структури от формированието.

В доклада си полковник Чавдар Стефанов акцентира на функциите на Регионална служба „Военна полиция” и организацията на пропускателния режим в обекти на Министерството на отбраната и Българската армия.

В последвалата дискусия бяха поставени и обсъдени актуални проблеми, свързани с основната тема. Направени бяха съответните изводи и бяха начертани перспективите за по-нататъшно развитие. В заключение командирът обобщи: „Въпреки наличието на редица трудности и предизвикателства, постигнатите резултати в дейността на базата красноречиво доказват професионализма, усърдието и мотивацията на личния състав да постига заложените цели”.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design