ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Учениците от ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски се представиха достойно в състезания по професии

Общество
14.04.2019  |  18:02
321
Снимки: Община Левски

Учениците от Професионалната гимназия по селско стопанство и транспорт „Н. Й. Вапцаров” - гр. Левски, се представиха достойно на състезанията по професии, съобщават от гимназията.

Алина Велкова е спечелила второ място по модул „Растениевъдство” и се класира за Националното състезание в Долни Дъбник, а Преслав Ангелов – трето място по модул „Животновъдство”.

В националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” в Ловеч са участвали Ангел Киров, Огнян Стефчов, Милен Сашев и Николай Северинов от 12в клас. Те са се класирали на четвърто място - на три точки от третото място. На кормуването за най-добър водач на МПС Милен Сашев е заел шесто място.

Учениците от икономическата паралелка на ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски Антоан Стефанов, Антонио Крумов и Анатоли Миленов са участвали в поредното издание на Националното ученическо състезание по икономика, организирано от СА „Димитър Ценов” - гр. Свищов, в направление „Предприемачество”. Сформираните екипи са генерирали предприемачески идеи и са представили предложения за разработване на нови изделия на българския пазар. Трето място заслужено е спечелил екипът, в който участва Антоан Стефанов, за предложения иновативен продукт.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design