ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Ученици от гимназия „Луи Пастьор“ в Плевен изследваха потенциала си като предприемачи

Бизнес
14.11.2017  |  14:33
904
Снимка: ПГХВТ „Луи Пастьор”

По повод „Световната седмица по предприемачество”, организирана от Фондация "Джуниър Ачийвмънт България", на 14 ноември в Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии /ПГХВТ/ „Луи Пастьор” - Плевен се проведе открит урок с VIII а клас в час по предприемачество. Темата на открития урок бе „Финансиране и кредитиране на малък и среден бизнес” - под ръководството на госпожа Виолета Стайкова-Йовева, съобщиха от училището.

Целта на урока беше да се вдъхновят младите хора да изследват потенциала си и да се насърчи тяхното въображение и предприемаческо мислене и поведение, търсейки нови пътища за развитие. По време на урока госпожа Стайкова-Йовева, съвместно със специалния гост - Станимир Стайков, предприемач с дългогодишен успешен бизнес в сферата на счетоводните услуги, реализира иновативен подход за подобряване на обучението по икономическите дисциплини. Учениците усвоиха знания за основни понятия и източниците за финансиране и умения за вземане на правилни решения за избор на подходящ капитал за развитие на малък и среден бизнес. Във ведра атмосфера на респект и уважение към лекторите те направиха поредната стъпка в своето пътешествие по предприемачество и добиха самочувствие на новатори и предприемачи.

С тази инициатива се дава възможност за развитие на нови бизнесидеи и по-успешна реализация на трудовия пазар в сферата на хладилната, климатичната техника и качеството и безопасността на храни и напитки и увереност на младите хора за по-добро благосъстояние.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design