ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Студентка от Медицинския университет стана „Мис Плевен 2018“

Лайфстайл
23.02.2018  |  16:21
1 977
„Не очаквах такава голяма подкрепа от публиката“, твърди носителката на короната Евелин Такова
Снимки: Трифон Тодоров

20-годишната студентка Евелин Такова бе избрана за „Мис Плевен 2018“ в едноименния конкурс, който се проведе в нощен бар „Ростов“. Тя учи втора година за здравен инспектор в плевенския Медицински университет. Мерките й са 88-62-93 сантиметра. Висока е 171 см. Спечели короната в конкуренция с още 11 красиви момичета на възраст от 16 г. до 20 г. Евелин ще представя Плевен в националния конкурс „Мис България Свят“.

Конкурсът е бил в три тура. Първият – в спортно-елегантни тоалети, вторият – по бански, а третият – в официални рокли. Във финалната тройка журито от 24 представители на спонсорите класирало Евелин Такова, Асмик Хаванесян и Джулия Костова.

„В последния момент се записах да участвам в конкурса – дори не знаех за него, защото не се интересувах от тези конкурси. Реших да пробвам и резултатът се оказа добър. Получих одобрението на публиката, въпреки че сред нея нямаше много мои познати и приятели. Казах само на най-близките си хора, че ще участвам. Миналата седмица бях на едно модно ревю в София, което ми беше първият подобен ангажимент. След това бях на една фотосесия, а после дойде и конкурсът. Направих го за собствено удовлетворение. Ако нещата потръгнат в тази насока, бих искала да се занимавам с мода, ревюта, фотосесии и т. н.“, разказва Евелин.

Приятелят й я подкрепил в намерението да се яви на „Мис Плевен“, през цялото време бил в залата и снимал всичко, което се случва.

От няколко години Евелин поддържа фигурата си предимно с фитнес, преди това е тренирала за свое удоволствие няколко вида спорт. Обича да пътува, да пробва нови неща в живота си и е открита като цяло за нови възможности. Твърди, че поне на този етап короната на „Мис Плевен“ не е променила нищо в отношенията й с нейните близки, приятели и познати.

Генерален спонсор за провеждането на „Мис Плевен 2018“ е хотел „Галерия“. За конкурса спомогнали и Туристическият дом, ресторант „Двете сърнета“, нощен бар „Ростов“, В и П „Камен Комерс груп“ ЕООД – село Милковица, бутикова бижутерия „Текрис“, Кристиан оф Рома, бутик „Модерно“, студио „Дива“, автокъща „Берлина“ и д-р Хайдудова.

„Безкрайно съм им благодарен, че в тези трудни години помогнаха да можем да направим този конкурс“, казва Илия Конов, организатор на конкурсите „Мис Плевен“.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design