ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Структурите на ГЕРБ – Плевен са мотивирани за успех на изборите за Европарламент догодина

Политика
19.11.2018  |  15:07
675
Това смята Владислав Николов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Плевен

Областният координатор на ПП ГЕРБ - Плевен Владислав Николов събра ръководителите на местните общински структури на партията и общинските съветници от групата на ГЕРБ в Плевен, за да обсъдят готовността на ниво регион за предстоящите избори за Европейски парламент през пролетта.

„Кабинетът "Борисов 3" постигна безпрецедентен успех. За първи път три от шестте показателя, обект на наблюдение от ЕК, са затворени. България показа, че се справя успешно и напредва с добри темпове. Тази тенденция, характерна единствено и само за управлението на господин Борисов и ГЕРБ, трябва да бъде продължена и да намира своя естествен отзвук и в работата на европейските представители от ГЕРБ - ЕНП”, каза Владислав Николов. Той припомни, че България може да приключи с механизма за сътрудничество и проверка до края на този мандат на ЕК. „ГЕРБ доказа, че може да изведе страната на пътя на стабилното европейско развитие, и затова заедно работят и българските, и европейските ни депутати”, посочи Николов.

Представителите на местните партийни структури обявиха своята готовност да участват активно в предстоящата предизборна кампания. От думите им стана ясно, че в постигнатото до момента и на европейско, и на национално ниво е достатъчно силна мотивация за отдадената работа на членовете и симпатизантите на партия ГЕРБ за постигане на същия, а защо не и по-добър резултат на предстоящите избори през 2019 година.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design