ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Русе: Ден на отворените врати в РУ „А.Кънчев“ събира кандидат - студенти от цялата страна

Общество
13.03.2018  |  12:21
935
На 20 март ученици и родители ще се запознаят със специалностите и условията за обучение във висшето училище

Русенският университет обявява Ден на отворените врати на 20 март, когато  кандидат-студенти и техните родители ще могат да се запознаят със специалностите и условията за обучение във висшето училище.

 

Факултетите и филиалите на РУ „А.Кънчев“ ще се представят със свои информационни щандове, а кандидат-студенти, родители и учители ще могат да посетят още учебните зали и лабораториите, както и да се запознаят с възможностите за обучение в университета. За средношколците ръководството на Русенския университет е подготвило атрактивни награди.

 

Пред посетителите ще бъдат демонстрирани иновационни технологии и продукти, на роботизирана, транспортна и друга техника. В Канев център пък ще се проведе викторината "Какво знам за Русенския университет". От 12 часа ще започне награждаването на победителите в конкурса за есе.  

Томбола с разнообразни награди ще бъде теглена пак в Канев център, а след това на сцената със своите изпълнения ще се изяват студентските състави.

От 13 часа започват организирани посещения на лаборатории, учебни зали и в музея на университета, предвидени са и  състезания за кандидат-студентите

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design