ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Разбиха нарколаборатория в град Левски

Крими
12.10.2017  |  14:46
420
Трима мъже и две жени са арестувани

На 11 октомври в 20.00 часа в град Левски е извършено претърсване и изземване в частен дом. Вътре са открити 31-годишен, 52-годишна, 18-годишна и 21-годишен от Левски, както и 32-годишен от село Деляновци. При обиск на 21-годишния е намерено сгънато в хартийка  бяло кристално вещество. На маса в кухненско помещение са намерени 2 електронни везни, една пластика, 20 полиетиленови пликчета - празни,  полиетиленово пликче с бяло кристално вещество, една хартия с бяло прахообразно вещество.

В наргиле на масата е открита зелена тревиста маса, която при направения полеви наркотест реагира на марихуана. Иззети са 3 бутилки с прозрачна течност с надпис "Ацетон", 3 пакета с надпис "Натриева основа". В шкаф под  мивката е намерен метален съд с диаметър 25 см с бяло кристално вещество. На тераса към кухненското помещение е открита пластмасова кутия с  бяло кристално вещество. В нощно шкафче са намерени 1410 лева в банкноти с различен номинал.

Извършено е и претърсване и изземване в автомобил "Рейндж роувър", собственост на 52-годишната, където под предна дясна седалка в кибритена кутийка са намерени 3 хартийки, съдържащи бяло кристално вещество. При претърсване и изземване в гараж на същия адрес са установени 2 пакета с надпис "Натриева основа", бутилка с надпис "Фосфорна киселина“, бутилка с надпис "Толуол" и пластмасова кутийка, съдържаща светлосиви топчета. Назначени са физикохимически експертизи. Петимата са задържани за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен окръжен прокурор. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи областната полицейска дирекция в Плевен.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design