ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

При спецоперация в Червен бряг заловиха 35-годишен със сериозно количество дрога

Крими
14.04.2019  |  17:10
438

Служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР - Плевен, и служители на РУ - Червен бряг, проведоха специализирана операция по линия "Наркоразпространение". В хода на акцията на пътя от Червен бряг към Луковит е спрян за проверка "Ауди А4" с водач 35-годишен от Червен бряг. Установено е, че шофьорът държи в дясната си ръка полиетиленов плик с жълто-кафяво прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на хероин, с тегло 9.5 грама.

При претърсване в дома му в Червен бряг са намерени и иззети 6 мобилни апарата, електронна везна, самозалепващи се пликчета и сумата от 10 000 лв. На етажерка за обувки са открити и иззети 53 топчета от алуминиево фолио със суха зелена тревиста маса, която след направен полеви наркотест реагира на марихуана. Общото й тегло е 30 грама. Намерени са и 14 пликчета с общо 2,2 грама жълто-кафяво прахообразно вещество. При полеви наркотест то реагира на хероин.

Образувано е досъдебно производство. 35-годишният е задържан с постановление на прокурор от РП - Червен бряг, за срок до 72 часа и е в следствения арест към затвора в Плевен.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design