ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Послание

Общество
19.05.2019  |  17:08
312
Росен Хаджиев - мотиватор за промяна

Всеки от нас носи своето послание към света. Когато твоето послание е да изпитваш радост, щастие и любов, хората около теб го отразяват. Те се заразяват и се вдъхновяват. Радвай се на света. Радвай се на другите. Обичай ги. Спри да вярваш на лъжата, че разликите между хората ги поставят в различни позиции. Хората могат да живеят в хармония. И да постигат всичко, стига да го поискат.

Мисията ти е да се наслаждаваш на всеки миг от живота си. Знаеш, че в един момент физическото ти тяло няма да съществува. Че разполагаш с известно количество изгреви и залези, на които да се възхитиш. Сега е времето да си жив. Да присъстваш пълноценно. Да радваш себе си и другите.

Ти си това послание. И все още си. Само че образът ти е изопачен от отраженията на другите. Можеш да избереш да си по-добро отражение, като промениш езика, на който говориш. Можеш да промениш начина, по който предаваш своето послание към света. Можеш да промениш начина, по който общуваш със себе си и с другите.

Наблюдавай себе си и посланието, което излъчваш. Усети ефекта от своите думи и действия. Усети ефекта от присъствието си. Ти носиш послание към всичко и към всички. Но най-вече към самия себе си. Единственото, което наистина има значение, е да бъдеш това, което си. Да бъдеш автентичен. Ти си силата, която създава всичко съществуващо около теб. Така че обичай се безусловно, заради това, което е същността ти.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design