ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

По покана на евродепутата Филиз Хюсменова плевенски журналисти посетиха Брюксел

Политика
21.02.2019  |  15:30
591

По покана на евродепутата Филиз Хюсменова и по инициатива на народния представител в 44-ото Народно събрание от 15 МИР - Плевен Велислава Кръстева, плевенски журналисти и активисти на ДПС от Силистра и Плевен посетиха Брюксел тази седмица.

Групата имаше възможност да се запознае с работата на най-голямата европейска институция преди едно от най-важните събития за Европейския съюз - изборите за Европейски парламент. Журналистите посетиха пресцентъра на Европарламента и придобиха лични впечатления от ритъма му на работа. Според Хюсменова предстоящите избори бележат политическия живот и дневен ред във всички европейски страни. Те са толкова съществени, защото Европа, а и България са изправени пред предизвикателства, чиито сложни отговори ще дават новия Европейски парламент и новата Европейска комисия, каза тя.

Хюсменова обсъди с гостите си бъдещето на Европейския съюз и основния въпрос - остава ли ЕС обединен и все така солидарен, продължава ли да се развива върху ценностите, които го създадоха, или ще имаме Европа на популизма, на национализма и протекционизма.

Евродепутатът и ръководител на делегацията на ДПС в Европейския парламент Филиз Хюсменова даде висока оценка за работата на евродепутатите от ДПС: „Ние, вашите представители, си свършихме добре работата тук, в Европейския парламент. Постигнахме това, което нашата партия не е реализирала досега на европейско ниво”. Тя подкрепи думите си, изброявайки позициите, които заемат представителите на ДПС. „Работихме със знания, с натрупан опит, и най-важното, работихме със съзнанието за отговорността ни пред всички членове и симпатизанти на ДПС, които са ни изпратили тук”, обобщи Хюсменова.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design