ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевенският депутат Владислав Николов присъства на събитие в Гимназията по земеделие в Кнежа

Политика
27.02.2019  |  15:50
415

„Инвестицията в образование е всъщност вложение с най-дългосрочна перспектива, защото развива положителните си резултати години напред в бъдещето”, каза народният представител Владислав Николов, който бе гост на събитие по повод приключването на проект ”Подобряване на образователната среда и осигуряване на равен достъп до качествено професионално обучение в ПГЗ „Стефан Цанов” – гр. Кнежа”. Дейностите по проекта са финансирани по ОП „Региони в растеж” 2014-2020 г.

В изказването си народният представител Владислав Николов акцентира върху значимостта на професионалното образование у нас, особено в сферата на земеделието, растителната защита, агрохимията и управлението на процеса на отглеждането и търгуването със земеделска продукция. „Регионът на гр. Кнежа има утвърдени позиции в сектора, затова бих искал да поздравя и насърча усилията на местната власт и ръководството на училището за запазване на традициите и усъвършенстване на знанията на младите хора в синхрон с най-новите и модерни подходи в различните направления”, допълни Николов.

„С изпълнението на проекта направихме още една стъпка в насока подобряване на образователната среда на училищата в нашата община. Кабинетите са вече с ново оборудване, нови мебели и техника, подходяща за провеждането на интерактивни уроци и презентации с цел по-доброто усвояване на учебния материал”, каза кметът на общината Илийчо Лачовски. Той благодари на всички изпълнители на дейностите по проекта, а на учениците пожела спорна работа, вдъхновение и много творчески и професионални успехи.

Придружени от директора на гимназията Калапишева, народният представител Владислав Николов, кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски и гостите на събитието лично се убедиха в резултатите от свършената работа по проекта.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design