ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевенските огнеборци отново се представиха добре в Международния турнир „Одесос“

Спорт
12.06.2018  |  16:18
516
Снимка: varna24.bg

Представителният мъжки отбор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ се класира на четвърто място в поредния Републикански преглед по пожароприложен спорт и Международен турнир за купа „Одесос“. Така той затвърди добрите резултати, които показва през последните години, съобщи Областната дирекция на МВР.

Състезанието се проведе на стадион „Локомотив” във Варна. В него участваха 24 мъжки клубни отбора от Молдова, Украйна, Словакия, Чехия, Румъния и България, както и 4 женски тима от България и Чехия. Съгласно регламента надпреварата се проведе в следните дисциплини: изкачване с щурмова стълба; 100 м пътека с препятствия; пожарна щафета 4 х 100 м с препятствия; бойно разгръщане от мотопомпа.

Още в първия ден на международния турнир състезателката Ванеса Хаджийска от плевенския отбор спечели сребърен медал в дисциплината "Изкачване с щурмова стълба" при жените. Тя постигна време от 9,32 секунди и това я превърна в единствената българка на почетната стълбичка. Хаджийска стигна и до полуфиналите на "100-метрова пътека с препятствия", нареждайки се на пето място. Силно се представи и другата плевенска представителка - Ана Мария Анатолиева Димитрова.

В дисциплината “Изкачване с щурмова стълба” сумарното време на шестте състезатели от плевенския отбор бе 111,87 секунди и те се класираха на 4-то място. При „пътеката” плевенските огнеборци завоюваха 5-а позиция с общо време от 115,58 сек. В дисциплините „Пожарна щафета 4 х 100 метра” и „Бойно разгръщане от мотопомпа” бяха записани времена от 64,78 и 33,13 сек респективно, което им отреди 5-а и 8-а позиция.

В индивидуалното подреждане при „двубоя” на 11 място се нареди Даниел Богданов, с резултат от 35,58 сек.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design