ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен: Задържаха земеделски производител за измама

Крими
05.04.2019  |  11:05
363

28-годишен земеделски производител е задържан за измама в особено големи размери. Наложена му е прокурорска мярка за неотклонение – задържане под стража за 72 часа, съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен.

На 4 април сутринта служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, Второ РУ-Плевен, „Базова научно-техническа лаборатория“ и разследващ полицай от ОДМВР – Плевен са претърсили частен дом в Плевен. Жилището е обитавано от 28-годишния. В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства, че мъжът в качеството му на земеделски производител през периода 22.10.2018 година - 14.11.2018 година в Плевен при условията на продължавано престъпление поддържал в заблуждение хора във връзка с продажба на селскостопанска продукция /реколта 2018 година/. С това им причинил имотна вреда, като измамата е в особено големи размери и представлява особено тежък случай.  Извършителят е преведен в сектор "Арести" към затвора в Плевен.

В хода на процесуално-следствените действия са приобщени като веществени доказателствени средства предмети и документи /фактури/, които имат значение за разкриване на обективната истина по досъдебното производство. Полицейските действия са проведени под ръководството на прокурор в РП - Плевен.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design