ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен: Съдът остави в ареста рецидивист, обвинен за уличен грабеж

Крими
10.01.2019  |  13:30
398

След уважено искане на Окръжна прокуратура – Плевен, съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на рецидивист, извършил грабеж на дамска чанта, съобщиха от държавното обвинение.

В. М. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 2 януари в Плевен, при условията на опасен рецидив, със сила отмъкнал от жена дамска чанта, в която имало две лични карти, три лева, ръчен часовник AVON и малък тестер на парфюм AVON.

Съдът прие доводите на прокуратурата, че от събраните по делото доказателства може да се направи обоснован извод за авторството на деянието. На обвиняемия е повдигнато обвинение за тежко престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 15 години, извършено при условията на опасен рецидив /същият е осъждан многократно/. Налице е реална опасност лицето да се укрие или да извърши ново престъпление. Поради което съдът уважи искането на Окръжна прокуратура – Плевен, като взе по отношение на В. М. мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Определението на ОС - Плевен, подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Велико Търново.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design