ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен: Продължава кампанията за набиране на средства за лечението на Борислав

Общество
09.01.2018  |  18:07
433
Снимка: фейсбук

Кампанията за набиране на средства за леечнието на плевенчанина Борислав Ковачев продължава. Инициативата намира все повече поддръжници и чрез социалната мрежа фейсбук, установи “Посоки”. Общинският съвет на Плевен реагира на последното си заседание за 2017 г. и подкрепи Боби с еднократна финансова помощ. За щастие реакция имаше и от хора с огромни сърца, които нямат за цел да се афишират публично, а просто изявиха желание да помогнат.
Дарителски кутии вече са поставени в Панорама мол, офис на НАП, супермаркети Life /на "Сторгозия" и "Дружба"/, пицария "Коломбиана", католическата църква, магазин "Autobox", "Метро" и др. Благодарности към всички, които откликнаха и продължават да откликват.
Боби е изправен пред най-тежката борба в живота си, тази с коварното заболяване тумор интрамодуларис. Това е тумор, който засяга гръбначния стълб. След извършена неуспешна операция в България пътят е само един, а именно лечение в швейцарска клиника Nirslanden, за което са необходими 118 хиляди лева - сума, непосилна за семейството му.
Боби може да се излекува. Плевен може да се обедини, за да му помогне. Нека подкрепим този баща и му дадем шанс да отгледа своя син.
Всяка помощ е от значение!
Всеки, който желае да помогне на Борислав, може да го стори и като се свърже с него на телефон 0877494951, чрез имейл: borislavkovachev@abv.bg, профила му във фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка:
Банка: "Райфайзен Банк"
IBAN: BG73RZBB91551008834357
BIC: RZBBBGSF
Валута: български левове
Титуляр: Борислав Иванов Ковачев

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design