ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен: Полицията арестува 26-годишен за търговия с дрога

Крими
22.04.2019  |  14:18
306
При друга спецоперация срещу наркоразпространението е задържан 42-годишен от Долни Дъбник
Снимка: архив

В Плевен е проведена спецоперация от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР - Плевен, и служители на Второ РУ - Плевен, по линия "Наркоразпространение". В хода на акцията в жк "Сторгозия" пред жилищен блок е задържан 26-годишен от Плевен, съобщи Областната дирекция на вътрешните работи.

При извършено претърсване на жилището на младия мъж са намерени цигарена кутия, пълна със съцветия от рода на конопа с тегло 6 грама; полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса с тегло 4 грама; бяло кристалообразно вещество с тегло 0.5 грама. По данни на 26-годишния тревистата маса е марихуана, а кристалообразното вещество - метамфетамин.

В бутона на асансьор, непосредствено пред входната врата на апартамента, е открит бял полиетиленов плик с диаметър 2 см, съдържащ бял прах, който по данни на плевенчанина е амфетамин. В мазе на същия вход в общото помещение над тръби от ТЕЦ инсталацията е установен полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса с тегло 26 грама, която по данни на задържания е марихуана. Пред полицейските служители той е заявил, че е негова. Наркотиците са иззети и са назначени експертизи. При претърсването на адреса са иззети и голямо количество парични средства. 26-годишният е задържан, привлечен е като обвиняем и с постановление на прокурор е приведен в следствения арест към Затвора - Плевен.

При друга спецоперация по линия "Наркотици" полицейски служители са извършили претърсване в частен дом в град Долни Дъбник, обитаван от 42-годишен. В една от стаите на монтирана етажерка на стена са намерени в найлонов плик две бучки с неправилна форма, с дължина около 2 см. Веществото е иззето. При направения полеви наркотест то реагира на хероин. Теглото е в процес на установяване. Назначени са експертизи. Уведомен е прокурор. 42-годишният е задържан. Образувано е досъдебно производство. Продължава работа разследващ полицай и екип на РУ- Долни Дъбник.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design