ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен: Пиян шофьор отива на съд по бързата процедура

Крими
10.01.2019  |  15:08
414
Полицаите го хванали да кара „почерпен“ два пъти за един ден

 

Районната прокуратура в град Левски внесе съда обвинителен акт по бързо производство срещу мъж, който е засечен два пъти в деня да шофира след употреба на алкохол. Обвинението срещу С. А. е за това, че на 2 януари  при условията на продължавано престъпление управлявал лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда. Нарушението е установено първо в село Градище около 15.00  ч. в този ден, а после – в село Асеновци около 16.50 ч., съобщиха от прокуратурата.

На 2 януари обвиняемият, въпреки че бил почерпен, седнал зад волана на автомобил. След обяд в Градище бил спрян за проверка от служители при РУ - Левски. При проверка за алкохол уредът отчел 2.12 промила. В тази връзка на обвиняемия бил съставен акт, а по случая е образувано бързо производство.

Обвиняемият бил освободен да си ходи, като шофьорските му документи  и регистрационните табели на колата му били отнети. Въпреки това малко по-късно в същия ден в село Асеновци С. А. отново бил засечен от полицейски служители да шофира автомобил след употреба на алкохол.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design