ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен: Общинският съвет няма да обсъжда повторно решението за избор на управител на ДКЦ III

Общество
11.10.2017  |  16:21
340

На Председателски съвет, свикан на 10 октомври от 17,00 часа от председателя на Общинския съвет – Плевен Мартин Митев, бе разгледано ветото, наложено от кмета на общината Георг Спартански върху Решение №709, прието на заседанието на 25 септември тази година. Решението касае утвърждаване на предложеното от Комисия за провеждане на конкурс за възлагане управлението на „Диагностично-консултативен център ІІІ - Плевен” ЕООД класиране, съгласно протокол от 01.08.2017 г. от дейността й. Решение №709 е върнато за ново обсъждане с мотивите, че същото е необосновано, неправилно и незаконосъобразно.

Единодушно Председателският съвет на Общинския съвет - Плевен взе решение да не се провежда извънредно заседание на местния парламент за ново обсъждане на приетото Решение №709. Последното гласи, че ОбС - Плевен не утвърждава протокола от заседание на Комисията, провела конкурса за избор на управител на ДКЦ III - Плевен и възлага на кмета да предприеме необходимите действия за провеждане на нов конкурс.

В състава на Председателския съвет на ОбС - Плевен влизат председателят на ОбС - Плевен, петимата зам.-председатели на местния парламент и председателите на групи в ОбС - Плевен.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design