ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Плевен бе една от спирките на „влаковата“ приемна на Мая Манолова

Общество
06.11.2018  |  12:01
246
От столицата до тук над 20 души са се срещнали с омбудсмана на Репубиката

Плевен днес бе една от спирките на „влаковата“ приемна на омбудсмана на Републиката Мая Манолова. От столицата до тук над 20 души са се срещнали с нея в купето на първи вагон от влака София – Варна тази сутрин/вчера сутринта. Това съобщи самата Манолова при пристигането на плевенската ж.п. гара. Композицията се движеше по разписание и спря пред гарата точно в 9,38 ч. Освен обичайните пътници, на перона чакаха и няколко души, дошли да се качат във влака заради приемната на омбудсмана.

„Този начин за срещи с гражданите е изключително полезен. В приемната се поставиха много проблеми. Ще помогнем конкретно на много хора. Имаше и колективни жалби, които се отнасят до още повече граждани. Импровизираната приемна има своите огромни плюсове. Много се надявам този пример да бъде последван и от други представители на институции. Неудобно ми е единствено от това, че направихме новина от нещо, което на хората се случва всеки ден“, каза Мая Манолова.

Тя благодари на Слави Трифонов за предложението му да й предостави кола и шофьор, след като финансовият министър Владислав Горанов обяви, че привилегията на омбудсмана на Републиката да ползва служебен автомобил от НСО ще бъде отнета.

„Няма как да приема подобно предложение. С екипа ми ще се справим с наличния ресурс. Още веднъж моля за извинение, че хората се занимават с нашите проблеми. Моята работа е аз да се занимавам с проблемите на хората, да бъда до тях и да ги подкрепям. Тези дни получих десетки обаждания – с подкрепа и с предложения за шофьор, автомобил, доброволчество и др. Това ме мотивира още повече да работя на 100 процента за проблемите на всеки български гражданин. Това е работата, която ми е на сърце – върша я с удоволствие и с цялата си енергия“, каза още Мая Манолова.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design