ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Обявиха нов конкурс за управител на ДКЦ III - Плевен

Здраве
31.10.2017  |  14:07
3 524

Да се проведе нов конкурс за управител на „Диагностично-консултативен център III - Плевен" ЕООД, реши на редовното си октомврийско заседание Общинският съвет на Плевен. За решението информира председателят на местния парламент Мартин Митев.

Новият конкурс за избор на управител на „Диагностично-консултативен център III - Плевен" е насрочен за 18 декември т. г. Темата на събеседването с допуснатите по чл.8, ал.З от Наредба №9/2000 г. на министъра на здравеопазването участници е „Развитие и дейност на „ДКЦ III - Плевен" ЕООД в период на провеждаща се здравна реформа". Конкурсът ще се проведе в сградата на Община Плевен /пл."Възраждане" №2/ на 18 декември от 10.00 ч.

Местният парламент определи и 5-членен състав на комисия за организиране и провеждане на конкурса. Председател на комисията е проф. Начко Тоцев, секретар Ярослав Димитров и членове - общинските съветници д-р Тодор Бузев и Здравко Георгиев, и един представител на Регионална здравна инспекция - Плевен. В тридневен срок от провеждането на конкурса комисията трябва да изготви протокол, като определи спечелилия кандидат и класирането по ред на следващите участници. Протоколът се внася за утвърждаване в Общинския съвет в срок от три работни дни след подписването му.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design