ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Община Плевен кани заинтересовани страни да подредят заедно инвестиционните приоритети

Общество
13.02.2018  |  14:07
268
Това е добра възможност да стимулираме гражданското общество, коментира зам.-кметът Стефан Милев
Стефан Милев Снимка: Община Плевен

Община Плевен за втори път кани всички заинтересовани страни – юридически лица/сдружения на собствениците, регистрирани или извършващи дейност на територията на община Плевен, да участват в работна група за актуализиране на Инвестиционната програма на Община Плевен по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие” на Оперативна програма „Региони в растеж” /ОПРР/ 2014-2020.

Работната група е с постоянен характер. Неин председател е ръководителят на Междинното звено по ОПРР арх. Невяна Иванчева. Задачата на групата е да оценява проектни фишове, с които ще бъде актуализирана Инвестиционната програма на Общината, разработена за целите на Приоритетна ос 1.

Съставът на работната група трябва да бъде между 5 и 25 лица. В случай, че интерес за участие в нея заявят повече от 25 лица, ще бъде направен допълнителен подбор на участниците.

„На първата покана не се отзова никой, а това е добра възможност да чуем гласа на плевенската общественост, да стимулираме гражданското общество, вслушвайки се в повече мнения. Този път очаквам адекватна активност и съпричастност към тези важни за града ни въпроси, така, както е в повечето общини, където броят на участниците в работните групи /25/ се оказва недостатъчен за всички желаещи заинтересовани страни, коментира заместник-кметът с ресор „Европроекти и хуманитарни дейности” Стефан Милев.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design