ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Моделът на страха

Общество
10.02.2019  |  18:54
290
Борислава и Росен Хаджиеви – мотиватори за промяна

Страхът е в основата на минаването ви през живота. Всеки се страхува от всичко и от всекиго. Страхът ще ви спре да действате, ако го допуснете.

Дали не се страхувате от промяната?

Много от хората не желаят промените. Защото ги извеждат извън зоната им на комфорт. Оглеждат се около себе си и там, където се намират в момента, се чувстват добре. Така им е удобно. Време е да приемете неудобствата и да се събудите, за да получите повече от живота.

Дали ще напуснете зоната на комфорта ви и дали ще отидете в модела на страха?

Страхът е този, които спира хората да предприемат действия. Осмелете се да направите нещо достойно в живота си. Фокусирайте се върху това, което искате. И тогава можете да се събудите за живота.

Неприятните усещания, които изпитвате, се дължат единствено на това, че правите нещо ново. Но това не означава, че е нужно да спирате и да изпадате в страх. Почувствайте неудобството и въпреки него действайте. Събуждането ви за живота започва тук, сега, днес.

Напишете на лист хартия нещата, от които се страхувате. Това действа терапевтично. Това е начин да се изчистите от страховете си. И да ги преодолеете. Така ще добиете повече осъзнатост.

Когато се изправите пред страховете си, вашето богатство, вашият успех, вашата любовна връзка - всички конкретни неща, към които всъщност се стремите - са точно зад онова, от което се страхувате. Зад модела на страха ви е вашето съкровище.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design