ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Майстори по киокушин обучаваха каратистите на Митко Божанов

Спорт
10.07.2019  |  16:51
198

Общо 20 възпитаници на треньора по карате Митко Божанов - от клубовете „Академик“ (Свищов) и "Дунав" (Белене), участваха в поредното издание на Международния летен лагер на Българската карате киокушин федерация (БККФ). Тренировъчният лагер започна от 30 юни тази година и продължи до 7 юли.

Точно 1618 състезатели и треньори от 28 държави тренираха неуморно в продължение на една седмица в черноморския спортен комплекс в курортен комплекс „Камчия“ край град Варна. По традиция обучението беше на изключително високо ниво и беше безплатно за всички участници.

И тази година каратистите можеха да попият знания от канчо Хацуо Рояма - 9 дан (директор на международната Киокушин-кан организация). Той за поредна година дойде от Япония - родината на каратето, за да учи на тънкости в най-трудния стил.

Други легендарни майстори, които допринесоха за повишаване нивото на трениращите от цял свят, бяха: шихан Антонио Пинеро, 9 дан - президент на Световната федерация (КWF), шихан Анджей Древняк, 9 дан (генерален секретар КWF), шихан Дейвид Пиктхол, 7 дан (заместник-председател IFK), и много други майстори.

Между тренировките каратистите на Митко Божанов можеха да се насладят на разходка с ветрохода "Калиакра". Програмата на лагера включваше състезание за Световната купа по киокушин карате, а също и професионални битки от бойна верига SENSHI между едни от най-класните състезатели в този спорт.

След едноседмичния лагер тренировките в Свищов и Белене продължават през цялото лято.

Текст и снимка: сенпай Митко Божанов

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design