ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Личният магнетизъм

Общество
15.07.2019  |  16:54
317
Росен Хаджиев - мотиватор за промяна

Търсиш начин да облекчиш живота си. Тъй като сложните условия на съществуване в съвременното общество те карат да се стремиш да вървиш по пътя към постигането на по-добър живот. Обаче се появява необходимостта да изкорениш от себе си страха от промените в живота ти. Да развиеш у себе си силата на личния магнетизъм. И да използваш въздействието му за утвърждаване на духовното си присъствие. 
"Аз не мога" го замени с "Аз мога и искам".
Тази скрита сила в теб може да се събуди. Ще се убедиш в това. Не приемай нищо на доверие, без да си в състояние да го потвърдиш със своя личен опит.
Личният магнетизъм е динамичен процес на изтичане на мисловни вълни и колебания от човешкия мозък. Всяка твоя мисъл е сила с по-голямо или по-малко напрежение, чиято величина зависи от скоростта й в момента на нейното възникване. Мислите на другите въздействат върху теб в много по-голяма степен, отколкото предполагаш. Мислите са вещи с много силно въздействие.
Всяка твоя мисъл влияе на всички, с които си в съприкосновение или които се намират в кръга на твоето въздействие. Твоите мисли са проява на твоето "Аз". Човек е това, което мисли.
Едва ли допускаш, че целенасочената мисъл на човека проличава не само в характера му, но и във външността му. Огледай се около себе си и ще го констатираш. Със сигурност си забелязал, че професията на човека се отразява върху неговата външност и върху характера му. Ако си сменял работата си, си забелязал, че както характерът ти, така и външността ти са се променили в съответствие с нея. Защото всяко ново твое занимание означава нов мисловен модел, който се реализира в съответни действия.
Личният магнетизъм е сила, която ще те превърне в човек със стойностни лични качества, влиятелен и преуспяващ във всичко.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design