ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Лекоатлетът Тихомир Иванов дарява златния си медал от Непал за благотворителна кауза

Общество
08.08.2019  |  16:26
249
Снимки: фейсбук

Тихомир Иванов е един от най-добрите атлети на висок скок при мъжете на България. Той е златен медалист на Универсиадата в Неапол (2019), финалист на Олимпийските игри в Рио, сребърен и бронзов медалист от Диамантената лига, един от 10-те най-добри атлети на Олимпийските игри, носител на редица медали и отличия. Тихомир дарява за благотворителния търг "Станимира Петрова и шампиони" именно своя златен медал, който завоюва за България преди няколко седмици на Универсиадата в Неапол.

„ТОЗИ МЕДАЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТВОЙ! Включи се в търга сега и промени един човешки живот заедно с Тихомир Иванов! Публикувай своето наддаване в коментарите и стани негов горд притежател! Нека победим заедно с Йорданка!“, призовават във фейсбук инициаторите на търга.

Благотворителният търг е организиран от световната шампионка по бокс Станимира Петрова. Той е за набиране на средства за лечението на 37-годишната Йорданка Митева от Ямбол. Жената е претърпяла катастрофа, която я оставя в инвалидна количка, и сега се нуждае от три операции на стойност 90 000 лева.

 

Ето и други възможности за дарение:

Paypal:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=UQ7ZMCKMDFU9L&source=url&fbclid=IwAR3QGPIZuDdcjGFVOL0FA3myWfe57qzuSsjLNky-lQdHjeY1U7SABkik9U4

Титуляр: Йорданка Митева

IBAN: BG90FINV91501317313214

SWIFT: FINVBGSF

Банка: Първа инвестиционна банка

Helpkarma:

https://helpkarma.com/help/winwithyordanka

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design