ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Kъмпинг джаджи за следващото бягство сред природата

Лайфстайл
24.07.2018  |  13:05
406
За всички, които обичат къмпингуването и дългите разходки далеч от големия град сме приготвили списък с най-полезните джаджи, които си заслужава да носите със себе си

За много хора къмпингът е начин да избягат от забързаното ежедневие, работата, проблемите и непрестанните нотификации от имейли и социални мрежи. Когато сме сред природата се стремим да ограничим  досега си с модерните технологии, но това не означава, че трябва да пренебрегнем комфорта си. Специално за всички, които обичат къмпингуването и дългите разходки далеч от големия град сме приготвили списък с най-полезните джаджи, които си заслужава да носите със себе си.

 

LED фенер

Светлината е приоритет за всяко къмпингуване и за това е много важно да се сдобиете с възможно най-силен, но и компактен фенер. Ние съветваме да потърсите LED фенер със зарядно устройство. Голяма част от този тип фенери са леки и малки, което ги прави чудесен избор, а с едно зареждане могат да работят няколко месеца.

 

Преносим соларен панел

Ултра тънки и леки, те са перфектното решение за зареждане на смартфони, таблети и всякакви други USB устройства, когато нямате друг източник на енергия освен слънцето. Прикрепете панела за раницата си, за да се зарежда дори когато се разхождате. Преносимият соларен панел ви гарантира, че батерията на смартфонът ви ще бъде винаги пълна.

 

Смарт часовник

Ако все още нямате смарт часовник, то сега е идеалният момент да се сдобиете с един. Смарт часовниците притежават редица функции, които ще са ви изключително полезни по време на къмпинг. Като например вграден GPS чип, професионален сензор за отчитане динамиката на сърдечният ритъм, педометър, измерване на кръвното налягане, компас и други. По-високият клас смарт часовници са и водоустойчиви, което е чудесно, ако сте се приготвили за уикенд на плажа.

 

Безжичен сонар - iBobber

Специално за рибарите сме избрали страхотен безжичен сонар. iBobber работи с безплатно приложение, което се инсталира на смартфон или таблет, независимо дали iOS или Android. Сонарът дава информация за температурата на водата, локация, условия, примамка и големина на рибите, които са в близост до него. Също така алармира при поява на риба или улов.

 

Бутилка с филтър

Водата е най-важната съставка от човешкия организъм. Докато сме на излет е от съществено значение да се запасим с голямо количество и да бъдем винаги хидратирани. До тук добре, но това означа да носим със себе си доста бутилки с вода, които честно казано са тежки. За щастие тук идва на помощ бутилката с пречистващ филтър. Тя ви позволява да пиете от всеки водоизточник без да се притеснявате за качеството на водата.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design