ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Годишни награди в туризма: Плевен е с три номинации в първата петица на категория „Изборът на българите“

Общество
06.12.2018  |  14:59
298
Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ е на второ място - с получени 424 точки

Три исторически обекта в региона се класираха в първата петица на категория „Изборът на българите“ след онлайн гласуването за третите Годишни награди в туризма. Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ е на второ място - с получени 424 точки. Регионалният исторически музей е четвърти – с 242 точки, а Мавзолей-параклис „Св. Георги Победоносец“ е пети – с 233 точки.

На първо място в тази категория са Белоградчишките скали и крепост – с 2815 точки. На трето място е храм „Св. вмчк Георги“ в Каварна – с 286 точки.

Гласуването приключи точно в 24,00 часа на 5 декември. В надпревара за приза във всичките 16 категории се състезаваха 125 участници, които бяха определени за финалисти от общо 132 кандидатури, получени в Министерството на туризма.

Призовете се връчват за трета поредна година, целта е да бъдат отличени усилията на общините, туристическия бизнес и медиите и откроени постиженията им през годината. Електронното гласуване се следеше стриктно за спазване на правилата и честността на вота. Експерти следяха внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове, непрекъснатият контрол продължи до последната минута на надпреварата.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 11 декември в София.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design