ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Футбол: "Спартак" (Плевен) има нов треньорски екип и ръководство

Спорт
09.07.2018  |  09:41
643

Днес от 17,30 ч. на стадион „Плевен“ новото треньорско ръководство на ОФК „Спартак Плевен“ ще даде първа пресконференция, след което ще проведе и първата си тренировка с футболистите. От миналата седмица "Спартак" - Плевен е с нов треньорски екип - Красимир Бислимов ще е старши, а Петър Ванков ще бъде негов асистент. Въпросният тандем се завръща в родния си клуб точно след пет години.

Общински футболен клуб "Спартак" (Плевен) вече има и ново ръководство. След Общо събрание на клуба стана ясно, че местата си в Управителния съвет запазват досегашните му членове: зам.-кметът на Плевен Иван Кюлджийски, финансистът на Общината Евгени Генов и Пепо Петков, председател на ПК по финанси в местния парламент.

Новите членове са Дарин Ангелов, бивш председател на Общинския съвет, и Емил Мишев, президент на една от сметопочистващите фирми. Ангелов и Мишев заемат местата на освободените от Управителния съвет Даринка Кръстева и Христофор Дочев. Нищо общо с клуба вече няма и досегашният спонсор Иван Динов, който преди време разкри ексклузивно пред Sportal.bg, че е готов да си тръгне от "Спартак".

На събранието стана ясно още, че дълговете на "Спартак" към момента са около 40 000 лв., информира Sportal.bg. Към момента е осигурен половината бюджет за новия сезон. До началото на първенството на Северозападната Трета лига ще бъдат осигурени и останалите пари. Целта пред мъжкия отбор през новия сезон е първо място и изкачване във Втора лига. От ръководството са категорични, че догодина за 100-годишния юбилей "Спартак" трябва да е в професионалния футбол.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design