ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Фотограф жестоко наказан заради три фатални секунди

Свят
25.03.2019  |  12:06
1 262
Мъжът увредил „върховно достойнство“ на Ким Чен-ун, освен че е уволнен, е изключен и от Работническата партия на Северна Корея, с което изпада в дълбока немилост

 

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун уволнил личния си фотограф за увреждане на „върховното му достойнство“ като е блокирал изгледа на тълпата към него за три секунди. Мъжът, посочен само с презимето си Ри, е уволнен, след като се мъчил да направи по-добри снимки на държавния мъж по време на изборите, съобщи Daily Mail. Според източници от Пхенян, фотографът бил виновен за „преместване на ъгъла така, че светкавицата на камерата покривала врата на скъпия и многоуважаван другар върховен водач“. Той е обвинен за нарушаване на още две правила — за снимане на Ким на по-малко от два метра разстояние и за правене на снимки и видео точно пред него.

 

В крайна сметка 47-годишният Ри е уволнен от работа и е изритан от работническата партия на Северна Корея, което автоматично го превръща в гражданин "втора ръка", коментира fakti.bg. Инцидентът е станал по време на изборите в страната, за които за никого няма съмнение, че са нагласени. Ким се появил да гласува и да помаха на тълпата, когато Ри застанал пред него с камерата си. Друга камера точно зад него уловила фаталната му грешка.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design