ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Федерален прокурор от САЩ бе лектор на плевенски съдии, прокурори и разследващи полицаи

Общество
11.06.2019  |  17:46
244
Снимка: Окръжен съд

Федералният прокурор от САЩ Том Периконе бе лектор днес в презентация на тема „Разследване на престъпни организации: Традиционни методи и съвременни практики“ в зала „Плевен“, съобщиха от Съдебната палата.

На събитието присъстваха председателите на Окръжен и Районен съд - Плевен, окръжният прокурор Ваня Савова, районният прокурор Пламен Петков, съдии, прокурори, разследващи полицаи и служители от сектор „Криминална полиция“ към ОД на МВР - Плевен.

Том Периконе е прокурор с над 35 години стаж в държавната администрация. Сега е ръководител на отдела за киберпрестъпления и престъпления, свързани с националната сигурност, във федералната прокуратура за източния окръг на щата Пенсилвания. Отделът му е базиран в град Филаделфия и се занимава с разследване на международни и вътрешни заплахи за националната сигурност, шпионаж и злоупотреба с класифицирана информация, нелицензиран износ на военни изделия и технологии, нерегламентиран достъп до компютърни системи и хакерски атаки, кибертормоз и кражба на интелектуална собственост. Преди да оглави този отдел, той е ръководил отдела за борба с наркотиците и организираната престъпност в същата прокуратура.

Том Периконе е преподавател към Националния учебен център на Департамента по правосъдие и към Националната асоциация на щатските прокурори. Има бакалавърска степен от университета в Принстън и магистърска степен по право от правния факултет на Пенсилванския университет. През последните 13 години преподава наказателен процес в правния факултет на Университета в Пенсилвания, където също така е треньор на отбора, участващ в състезания по симулация на съдебен процес.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design